Första svettningen i vår? Vi gör oss av med det snabbt och var som helst på din kropp! Köp Electro Antiperspirant före den 6.3.2024

och få en rabatt på upp till 40%. Bli av med svettningen och börja leva.
KLICKA OCH FÅ RABATT

Vi säger inte att Electro Antiperspirants är den enda behandlingsmetoden mot överdrivet svettande. Nedan finner du beskrivningar av olika behandlingsmetoder mot överdrivet svettande.

Injektion av botulinumtoxin (BLT) typ A

Injektion av botulinumtoxin (BLT) typ A

Detta nervgift, även känt som Botox, har framförallt blivit populärt vid borttagande av rynkor. Foton av kändisar som förlorat förmågan att visa ansiktsuttryck, inklusive förmågan att skratta, går att hitta överallt på internet. Problemet med BLT inträffar när din läkare övertygar dig om att det kan användas för att motverka överdrivet svettande. BLT bryts snabbt ner inuti kroppen (ju mer du använder det, desto mer kämpar kroppen emot) så inom 2-3 månader kan du förbereda dig på att betala mer och mer pengar för de många doser som din läkare vill injicera i dig. På detta sätt förvandlar din läkare dig bokstavligen till en kassako som kommer att hosta upp mer och mer pengar närhelst du behöver sluta svettas. Electro Antiperspirant ELITE och andra Electro Antiperspiranter kommer istället att göra sig av med det överdrivna svettandet i flera månader efter bara en användning, och till vilken kostnad? Några kronor för elektricitet och med mycket större säkerhet eftersom du inte behöver injicera farliga gifter in i kroppen.

En operation som kallas thoracic eller lumbar sympathectomy

En operation som kallas thoracic eller lumbar sympathectomy

Under denna operation blir du först sövd och sedan tar läkaren bort de nervkluster nära ryggraden (sympathetic nerves) som är ansvariga för överföringen av nervimpulser mellan hjärnan och svettkörtlarna, genom små hål i armhålan. En mer modern metod består av att placera häftklamrar i titan som stryper samma nerver på ett sätt som begränsar överföringen av dessa impulser. Man tror att denna lösning stoppar svettande på den övre (thoracic sympathectomy) och lägre (lumbar sympathectomy) kroppshalvan. Det inträffar direkt efter operationen. Svettandet upphör och patienten går hem glad efter den efterföljande återhämtningen. Problemet uppstår cirka 6 månader efter operationen, då ett stort procentantal av patienterna klagar på så kallat kompensatoriskt svettande som uppstår i lika stor, om inte större, utsträckning på andra ställen på kroppen. Flera användare av Electro Antiperspirant ELITE är just dessa patienter som tidigare har genomgått en thoracic sympathectomy och nu måste bli av med svettande på andra ställen på kroppen. Svettandet flyttar sig ofta efter operationen från händer och armhålor till ryggen, magen, rumpan och låren. Samtidigt är det hur lätt som helst att bli av med svettningar på dessa ställen genom Electro Antiperspirant. En lumbar sympathectomy genomförs nästan aldrig på grund av risken att skada reproduktionsorganen. Denna operationen kan inte rekommenderas till någon.

Antiperspiranter med aluminiumklorid

Antiperspiranter med aluminiumklorid

Alla känner till reklamer för klassiska antiperspiranter som lovar att stoppa svettande i upp till 24-72 timmar. Om du däremot lider av överdrivet svettande är dessa helt odugliga för dig. Inte nog med att de inte stoppar svettande, de minskar det inte ens. Användandet av dem på andra ställen än under armarna är väldigt komplicerat, främst för att antiperspirant inte kan absorberas in i huden genom ett tjockt lager av svett och är därför ineffektiva. Vissa tillverkare försöker därför öka mängden av den aktiva ingrediensen i antiperspiranter. Denna substans kallas aluminiumklorid och återfinns av säkerhetsskäl bara i en liten mängd i en klassisk antiperspirant. I antiperspiranter med en ökad mängd av denna substans minskar faktiskt det överdrivna svettandet något, speciellt under armarna. Denna effekt åtföljs dock ofta av irritation och en outhärdlig brännande känsla på huden vilket många av de som har testat dessa antiperspiranter vittnar om. Även här finns en begränsning då de enbart kan användas under armarna. Endast ett fåtal personer kan tänka sig en sådan brännande känsla på andra kroppsdelar. Till skillnad från denna metod kan Electro Antiperspirant Elite användas för att ta bort överdrivet svettande på nästan varenda del av kroppen och nu mildare än någonsin, tack vare den nya pulserande teknologin.

Jontofores maskin jämförelser Köp jontofores maskin

Avkok från ekbark, salviate, hypnos och andra husmorsknep

Avkok från ekbark, salviate, hypnos och andra husmorsknep

Många ser skeptiskt på att använda alternativa metoder för att behandla överdrivet svettande. Trots att deras effekt är sporadisk går det inte att förneka deras historiska perspektiv. Våra mor- och farmödrar brukade en gång i tiden använda avkok från ekbark till att låta en person sitta med fötterna i blöt i cirka en halvtimme som ett botemedel mot överdrivet svettande. Nog är det möjligt att i vissa fall nå positiva resultat med denna metod om den används dagligen. Det är dock inte en långsiktig lösning. I jämförelse med Electro Antiperspiranter, som i kliniska tester visar 100% effektivitet, är det en lösning med väldigt låg till ingen effekt.

Electro Antiperspirant ELITE, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant

Sedan 2010 har antalet utrustningar som fungerar som behandling mot överdrivet svettande ökat till dagens utbud. År 2010 lanserade företaget från gruppen HIGHTECH DEVELOPMENT Group den första utrustningen kallad Electro Antiperspirant. Den skiljde sig från liknande lösningar i synnerhet i den enkla kontrollen, driven av vanliga AA-batterier (eller den återuppladdningsbara varianten) och en effektivitet som saknar motstycke i världen. Under kliniska tester som genomfördes mellan år 2010-2012 under övervakning av erfarna läkare lyckades denna utrustning hjälpa till att motverka överdrivet svettande på 100% av de patienter som behandlades med den. Tack vare dess mångsidighet och möjlighet att användas på alla delar av kroppen är den fortfarande en del av vår produktlinje. Det är inte möjligt att förbättra mycket på 100% effektivitet.

Electro Antiperspirant Sensitive

Trots detta lanserades utrustningen Electro Antiperspirant Sensitive under andra halvan av år 2012. Den skiljer sig från den första Electro Antiperspiranten speciellt i avseendet med strömmen som tillåter även personer med känslig hud att använda utrustningen. En patenterad mekanism som förhindrar en eventuell elektrisk chock vid felanvändning implementerades för första gången i denna utrustning. Elchocken var aldrig farlig, men att eliminera den övertygade även de som tidigare varit skeptiska att utnyttja metoden. Du kan koppla på och från Electro Antiperspirant Sensitive när som helst under behandlingen utan att utrustningen orsakar en elektrisk chock. Den är designad speciellt för kvinnor och för patienter med känslig hud för behandling av händer, fötter och armhålor. Vid en samtidig behandling av båda händerna behöver du inte assisteras av någon annan, till skillnad från den första Electro Antiperspiranten.

Electro Antiperspirant ELITE

Det kan verka som att HIGHTECH DEVELOPMENT Group redan hade gjort allt för att besegra överdrivet svettande, men så var inte fallet. Under år 2015 såg nämligen Electro Antiperspirant ELITE dagens ljus. Det här är en helt ny utrustning som bygger vidare på den hundraprocentiga effektiviteten från den första Electro Antiperspiranten, och med samma patenterade teknologi som förhindrar elchocker som Electro Antiperspirant Sensitive. Och det är inte allt. Electro Antiperspiranten i ELITE-versionen kan drivas antingen via eluttaget eller via ett integrerat högkapacitetsbatteri för första gången någonsin. Den kan kopplas in var som helst i världen tack vare ett system som kan fungera med vilket elnät som helst, från 100 till 240 volt, och med möjlighet att välja stickpropp vid beställningen. Electro Antiperspirant ELITE är en fullt automatisk utrustning utrustad med en mikroprocessor och en ny typ av pulserande teknologi så att den kan användas var som helst på kroppen, även av de känsligaste personerna, inklusive barn. Bara välj från vilken kroppsdel du vill ta bort överdrivet svettande och tryck på Start-knappen så tar Electro Antperspirant Elite hand om resten. Du behöver inte få hjälp från någon annan för att behandla både händerna samtidigt med denna produkt heller.

Jontofores maskin jämförelser Köp jontofores maskin