Första svettningen i vår? Vi gör oss av med det snabbt och var som helst på din kropp! Köp Electro Antiperspirant före den 6.3.2024

och få en rabatt på upp till 40%. Bli av med svettningen och börja leva.
KLICKA OCH FÅ RABATT

Den mest effektiva lösningen världen över

Den Mest Effektiva Lösningen Mot Svettning i Hela Världen

Electro Antiperspiranter skulle inte vara lika effektiva om vi bara kopierade de många lösningar som redan existerar i världen. Hur är det möjligt att Electro Antiperspirant var den första, och fortfarande den enda, utrustningen på marknaden som hjälpte 100% av patienterna i ett kliniskt test? Vi arbetade på teknologin som har gjort Electro Antiperspiranter så effektiva i flera år innan vi släppte dem på marknaden. Vi gjorde ändringar och testade om och om igen tills dem verkligen kunde hjälpa vem som helst som ville få hjälp med överdrivet svettande. Det spelar ingen roll vilken kroppsdel du vill använda Electro Antiperspirant på. Verkligen alla har möjlighet att välja från det breda utbudet av adaptrar och utrustning. The Electro Antiperspirant® är ett registrerat varumärke ägt av HIGHTECH DEVELOPMENT Group. Om du väljer en produkt med detta namn kan du vara säker på att att du får en produkt som framgångsrikt används av tusentals patienter världen över.

Förebyggande av elchock

Jontoforesmaskin för Förebyggande av Elektriska Stötar

En väldigt viktig funktion hos Electro Antiperspirant är dess säkerhet. Varje utrustning har inbyggda skydd som alltid förebygger eventuella risker. Electro Antiperspirant Sensitive och Electro Antiperspirant ELITE pulserande apparater går till och med så långt att de helt eliminerar risken att få en elchock, även om de används på fel sätt. Hemligheten bakom denna säkerhetsteknologi är en uppsättning elektriska kretsar som konstant anpassar sig till din kropp och som skapar en behandling skräddarsydd precis för dig. Om du tar bort dina kroppsdelar från behållarna eller tar bort adaptrarna från din kropp vid något tillfälle under behandlingen reagerar kretsarna och skyddar dig från obehagliga elchocker. Det här är en fullständigt unik och patenterad teknologi över hela världen som du inte kommer att hitta någon annanstans än i Electro Antiperspirant. Absolut säkerhet och kliniskt bevisad 100% effektivitet, det är Electro Antiperspirant.

Jontofores maskin jämförelser Köp jontofores maskin

Pulserande behandling

Jontoforesmaskin med PULSed-terapi

Pulserande behandling är en helt ny teknologi som först användes i Electro Antiperspirant ELITE. Den bygger på en bevisat fungerande teknologi från den klassiska Electro Antiperspirant och Electro Antiperspirant Sensitive och tillför en helt ny strömkontroll som till och med gör det möjligt för den känsligaste personen att använda utrustningen och bli av med överdrivet svettande var som helst på kroppen. Den pulserande strömmen i Electro Antiperspirant ELITE är fullt justerbar och du är inte begränsad till förinställda värden som kanske inte passar alla. Den passar främst de som vanligtvis upplever obehag under elektroterapi. Är du känslig och vill använda Electro Antiperspirant någonstans på kroppen? Välj Electro Antiperspirant ELITE. Electro Antiperspirant Sensitive är också avsedd för känsliga individer och kan användas på armar, ben och under armarna. Klassiska Electro Antiperspirant används av de som vill använda Electro Antiperspirant var som helst på kroppen och som inte får problem av elektroterapi.