Vi har hjälpt hundratusentals av människor, nu är det din tur! Ända till den 2.10.2023 kan du få en rabatt på upp till US$300 på varje enhet!

Gratis frakt över hela världen och en pengar-tillbaka garanti.
KLICKA OCH FÅ RABATT

Inte på något sätt! Electro Antiperspirants produkter är utrustade med en patenterad teknologi som förebygger elektriska chocker och ett sofistikerat skyddssystem som alltid skyddar dig. Läs instruktionerna väldigt noggrant och var inte rädd för någonting. Strömmen i utrustningen är så liten att ingenting kan hända. Utrustningarna är designade med maximal säkerhet i åtanke. De är kliniskt testade och godkända som laglig medicinsk utrustning. Electro Antiperspiranter hjälper tiotusentals människor världen över, de kommer att hjälpa dig också.

Kontraindikationer är graviditet, hjärtproblem, pacemaker eller annat livsuppbärande implantat eller metallimplantat nära behandlingsområdet.

Vi har en nöjdhetsgaranti eftersom vi är säkra på vår produkt och vi vill att du ska kunna testa utrustningen och säkerställa att den verkligen fungerar och löser dina problem med överdrivet svettande. Om så inte skulle vara fallet är det bara att skicka tillbaka utrustningen till adressen som anges i manualen så får du dina pengar tillbaka.

Oroa dig inte, Electro Antiperspiranter fungerar effektivt på nästan alla. Många förvånas över att inget har hänt direkt efter det första behandlingstillfället, men det stämmer oftast inte. Under behandlingen är det nödvändigt att hålla sig till instruktionerna och den rekommenderade doseringen. Inledningsvis kan det verka som att inget händer, men behandlingen sker under ytan. Över tid (inom 1-3 veckor) kommer svettandet plötsligt att försvinna innan du vet ordet av.

Fortsätt med behandlingen så kommer dina händer att bli torra. Detta fenomen observeras hos cirka 20% av användarna av Electro Antiperspirant. Ibland uppstår en kortsiktig ökning av svettandet innan dina handflator slutar att svettas. Detta fenomen innebär att du snart når ditt mål. Fortsätt med behandlingen enligt manualen.

På regelbunden basis enligt de medföljande instruktionerna under de första 1-3 veckorna. Därefter kommer underhållsfasen då utrustningen används på de berörda områden inte oftare än någon gång i månaden, beroende på patienten, och bara när svettandet börjar komma tillbaka.

Applicerande av BLT, beroende på plats (storlek) landar på flera tusen kronor. Det måste upprepas igen efter några månader (3-4) för samma kostnad igen. Du måste själv ta dig till mottagningen och om behandlingen inte fungerar får du inte pengarna tillbaka. Du betalar för iontophoresis-utrustningen en gång och använder den till kostnaden av uppladdningsbara batterier. Detta innebär att du kan köpa Electro Antiperspirant, som du kan använda under flera år, för samma pris som den första appliceringen av BLT i händerna. Dessutom får du pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Att svettas hjälper till att kyla ner kroppen under ansträngning. Du kommer dock bara att sluta svettas på de ställen där Electro Antiperspirant appliceras, med andra ord på handflatorna, fotsulorna, armhålorna eller andra kroppsdelar. Andra delar av kroppen säkerställer att temperaturen regleras och att förorenande ämnen förs bort ur kroppen. Du behöver inte oroa dig för några negativa effekter på din kropp. Electro Antiperspiranter kan bara hjälpa dig.

Nej. Du måste dock välja lämplig utrustning. Under utvecklingen av Electro Antiperspirant-utrustningen testades en blandning av frekvenser på den elektriska strömmen med avseende på bästa möjliga tolerans på den mänskliga kroppen. För känsliga patienter kan vi erbjuda Electro Antiperspirant Sensitive eller den pulserande Electro Antiperspirant ELITE.

Utrustningen är inte trasig. Så länge du inte har kroppsdelar i behållarna med vatten eller adaptrar fastsatta på kroppen kommer värdet på utrustningen alltid att vara 0. Du måste ha kroppsdelar i behållarna med vatten eller adaptrar fastsatta på kroppen, först då kommer värdet att öka.

Absolut. Alla Electro Antiperspiranter är designade för att du ska kunna välja en styrka på behandlingen som du är bekväm med och som bara känns som ett milt kittlande. Du behöver inte använda ett stort värde.

Nej, fortsätt inte. Nu är du inne i underhållsfasen. Genomför behandlingen 1-2 gånger enbart när svettandet sakta börjar komma tillbaka. Det kommer att hålla dig torr igen för en lång tid framöver.

Vi skapar individuella planer skräddarsydda till specifika kunder kostnadsfritt. Först är det nödvändigt att fullfölja den plan som finns specificerad i manualen. Beroende på resultatet skapar vi sedan en individuell plan, om det är nödvändigt, som vi skickar till kundens e-mailadress.

Pulserande behandling är primärt till för att känsligare patienter ska kunna genomgå behandlingen utan att känna sig obekväma. Tack vare pulserande behandlingar kan Electro Antiperspirant ELITE anpassas även till den allra känsligaste individen under behandlingen. Det är det magiska med pulserande behandlingar.