Upplev din första svettfria sommar! Med Electro Antiperspirant är du torr på bara en vecka, vart som helst på din kropp.

Beställning innan 16.4.2024 ger upp till 40% rea på varje Electro Antiperspirant.
KLICKA OCH FÅ RABATT

Videomeddelande av Electro Antiperspirant

Hur fungerar Electro Antiperspirant vid 100°C i en bastu?

Kundvideomeddelande av Electro Antiperspirant Sensitive

Kundvideomeddelande av Electro Antiperspirant

Rekommendationer av läkare och deras recensioner av jontoforesmaskin Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant vid 37°C

Kundvideomeddelande av Electro Antiperspirant

Användare av Electro Antiperspirant apparater skrev till oss

För två månader sen köpte min mamma mig en Electro antiperspirant som jag testat och kört några gånger. Jag lider av hyperhidros och har fått göra miradry behandlingar hos kända kliniker som exempelvis svettklinikerna.se som bara kunnat hjälpa mig med armhålorna, MEN händerna har jag inte kunnat få svettfria förens jag testade electro antiperspirant. Efter fem behandlingar är mina händer och fötter torra. Ni har förändrat mitt liv, Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera er till alla mina vänner.

Electro Antiperspirant Eric Sverige

Jag ville bara säga att efter 13 behandlingar avtog svetten i mina handflator med 95% ! Jag använder styrkan mellan 18mA-24mA, och det är mycket bekvämt, utan någon smärta. Jag tror att det kommer att helt försvinna efter en ytterligare 3-4 behandlingar. Jag rekommenderar alla Electro Antiperspirant. Tack igen, jag är mycket glad och tacksam.

Electro Antiperspirant Sensitive Marcos Chile

Tack så mycket för Electro Antiperspirant. Det hjälpte mig verkligen. Nu är det mitt 13- åriga barnbarn som använder den. Hon har hittills gjort 5 behandlingar. Snälla, kan ni berätta för mig om jag måste genomföra en förebyggande procedur var fjärde vecka eller ska vänta tills svettning återvändser igen. Tack för ert svar I förväg och än en gång till vill jag tacka er för att ha lindrat mitt livslånga problem.

Electro Antiperspirant Anna Tjeckien

Jag vill tacka er för att det äntligen finns en enhet på marknaden som kan ta bort överdriven svettning. Jag är 32 år gammal och jag har svettats kanske sedan förskolan. Ju äldre jag blev, ju mer svettades jag, vilket gjorde mig ännu mer stressad. Det störde mig verkligen både I mitt privata och professionella liv. Jag kunde inte välja jobbet jag ville eftersom svettiga händer begränsade mitt val. Men sedan hittade jag på internet Electro Antiperspirant. Jag var osäker på om jag skulle beställa eftersom jag inte var säker på att det kunde hjälpa mig. Men de erbjöd pengarna tillbaka garanti, så jag tog chansen. Och ja, efter 14 dagar, försvann svettningen. Jag är så glad nu, jag kan skaka hand med vem som helst nu. Tack igen. Bästa hälsningar,

Electro Antiperspirant Sensitive Romana Tjeckien

Jag led av överdriven svettning under många år. Jag genomgick en operation-sympathectomy- och det hjälpte till cirka 40% men problemet återstod. För tre veckor sedan, köpte jag Electro Antiperspirant och det är helt fantastiskt! Mina handflator och fötter är helt torra redan efter 6 behandlingar. Jag vet inte vad jag skall säga, jag kan inte hitta några ord. Tack! JAG REKOMMENDERAR!

Electro Antiperspirant ELITE Alzbeta Polen

Ett mirakel! Mitt outhärdliga 28-årig lidande har precis avslutats. Och det tog bara 5 behandlingar! Efter en vecka av behandlingar kunde jag kasta bort bomullsnäsdukar från min handväska och absorberande kuddar från mina skor, och jag kan tryggt kan skaka hand med alla! Jag kan göra mitt jobb nu och jag är inte blyg längre. Jag vill tacka av hela mitt hjärta de människor som uppfann denna enhet och de som säljer den I landet. Jag övervägde länge att köpa detta, men nu skulle jag betala tredubbla priset som de begär. Tack!!!

Electro Antiperspirant ELITE Blanka Tjeckien

Hej, jag är så glad att säga att mina handflator och fötter är torra. Tack så jättemycket, jag är jätteglad :) !

Electro Antiperspirant Abiola Storbritannien

Jontofores maskin jämförelser Köp jontofores maskin

Presentation av klinisk studie

Titta på videomanualen för Ansiktsadapter