Vi sätter stopp på svetten även i denna hettan!

Utnyttja en massiv 40% rabatt fram till 06/23/2024 och börja leva igen.

SKräddarsydd BEHANDLING

Vår prioritet är att hjälpa dig med överdriven svettning som om vi hjälpte oss själva eller våra nära och kära. Vi är inte bara ett teknikföretag som producerar medicinska produkter. Vi vill verkligen hjälpa, så vi nöjer oss inte bara med att sälja dig en maskin.

Vi har testat alla Electro Antiperspirants från vårt produktsortiment på oss själva. Vi har erfarenhet av alla typer av svettning och vi har hjälpt fler än 150.000 personer med problem orsakade av överdriven svettning fram till idag. Allt börjar med att ta emot maskinen du väljer, inklusive detaljerade instruktioner på ditt språk. Instruktionerna för användning är halva slaget. Vi rekommenderar att läsa det minst 2x innan första terapin. 

 

Starta behandlingen

Om något är oklart efter att ha läst användarinstruktionerna kan du kontakta oss gratis via E-POST eller TELEFON. Vi kommer alltid att råda dig om hur du ska komma igång och hur du ska fortsätta. Det viktigaste i början av behandlingen är kommunikation vid eventuella oklarheter. Vi har rådgivit tiotusentals människor. Vi kommer också att råda dig. 

 

Vänta på resultaten

Beroende på kroppsdel, kommer du alltid att sluta svettas efter 4-12 terapier. Svettning avtar snabbt i de flesta fall. Du gör terapin och svettas fortfarande, men sedan vaknar du en dag och svettas inte längre. Ja, vi vet att du inte svettas när du sover, precis som vi. När din svettning upphör, sluta göra terapierna. Från den stunden är du i underhållsfasen och du behöver bara göra 2-3 terapier när din svettning börjar återkomma långsamt.

 

Vi finns här för dig och vi skulle hellre dö än att inte hjälpa dig. 

Vi vet hur det är att leva med överdriven svettning, så vi kommer inte att sluta förrän du är torr. 

 

Välj var du vill bli av med överdriven svettning eller Skaffa din Electro Antiperspirant

 

Behöver du ytterligare råd med behandlingen? Kontakta oss! 

Om svettningen inte avtar efter 12 behandlingar, behöver du inte oroa dig. Detta är sällsynt, men vi vet från erfarenhet hur man justerar din behandlingsplan så att vi kan fixa allt. Först är det nödvändigt att kontakta oss så snabbt som möjligt från tidpunkten för den sista terapin. Vi kommer att skicka dig några frågor som du kommer att kunna svara på tack vare den redan genomförda terapin. Sedan, baserat på dina svar, kommer vi att sammanställa en INDIVIDUELL PLAN, skräddarsydd bara för dig, som kommer att ta bort din svettning. Vi har redan lyckats hjälpa människor med atopiskt eksem på händerna, som också var svettiga med hjälp av dessa planer, samt hjälpa människor med mycket känslig hud och alla andra.