Första svettningen i vår? Vi gör oss av med det snabbt och var som helst på din kropp! Köp Electro Antiperspirant före den 6.3.2024

och få en rabatt på upp till 40%. Bli av med svettningen och börja leva.
KLICKA OCH FÅ RABATT
Electro Antiperspirant vid 37°C

Vad är Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant är en utvecklade apparat speciellt mot den starkaste svetten på alla kroppsdelar. De är godkända medicinska apparater rekommenderade av de bästa läkarna som jobbar med överdriven svett. För närvarande hjälper de 130.000 människor globalt och används i hundratals sjukvårdsinrättningar.

Hur Electro Antiperspirant fungerar

Electro Antiperspirant använder sig av betydligt förbättrad och säker teknologi kallad jontofores. Denna teknologi, med hjälp av svaga elektriska impulser, stimulerar huden påverkad av överdriven svett, så att svetten hindras på endast några dagar. Önskvärd effekt kommer efter endast några dagar och varar i upp till flera månader. Genom att upprätthålla resultaten kan du förlänga på obestämt utan icke önskvärda resultat.


Mot vilken sorts svett Electro Antiperspirant hjälper

Alla Electro Antiperspiranter kommer lindra dig från någon sorts svett (inklusive stress svett), oavsett orsak. Svettas dina handflator eller fötter? Är det omöjligt för dig att gå i öppna skor på sommaren, eller måste du ta med dig reservkläder till jobbet på grund av svett? Svettas du när du håller tal, eller helt utan anledning? Svettfläckar i armhålorna, svett som droppar ned i ansiktet, är svettig rygg och bakdel allt för känt för dig? Electro Antiperspirant kommer alltid hjälpa dig.

SKULLE DU VILLJA LÖSA DIG SVETT OCH BÖRJA LEVA NORMALT?

Rekommendationer av läkare (klicka för större)

Kolla på videoinstruktionerna